Peren doneren

geplaatst in: Fitcoin doneeractie, Nieuws | 0

De Waalgaard in Weurt (15 fietsminuten van Nijmegen) is een voedselbos-in-aanleg. Nu nog alleen peren, maar de komende jaren met steeds meer soorten fruit, noten en groenten. De boomgaard wordt mede ontwikkeld met de principes van een voedselbos gecombineerd met de praktische kant van een boomgaard.

Door te helpen met de perenpluk helpen we Joke Feenstra en Frank de Gram met hun prachtige project. Zij geloven dat de landbouw anders kan. Met lokale betrokkenheid. Met een hoge biodiversiteit en natuurlijke ecologie. En met waardering voor de boer. Bij de Waalgaard ontwikkelen zij een permacultuurboomgaard die hier het voorbeeld van wil zijn. Productief en interactief. Jij kunt daar aan bijdragen.

Doneeractie ‘Peren doneren’

Graag nodigen we je uit voor de gezamenlijke oogst uit het voesel-bos-in-aanleg De Waalgaard op donderdagmiddag 17 september van 13 tot 17 uur. Help je met plukken om te voorkomen dat er 100.000 kilo peren noodgedwongen moet blijven hangen door een gebrek aan plukkers? Als dank krijg je zoveel peren als je kunt dragen, een fles perensap en een fles perencider zodra deze gebotteld zijn. PLUS een zak peren extra die wij, namens jou, doneren aan minima.

Slechts 1 Fitcoin

We hebben deze actie in overleg met Joke en Frank opgezet. Het kost jou slechts 1 fitcoin. Help je mee tegen voedselverspilling en voor duurzaam voedsel met deze sympathieke gezonde sociale doneeractie?

Delen wordt gewaardeerd: