RijkvanNijmegenVitaal is expert in het verbinden van werkgevers, maatschappelijke betrokkenheid en vitaliteit.
Wij werken samen met bedrijven en (maatschappelijke) organisaties aan een vitaler Rijk van Nijmegen.

Dit doen wij door:

  • Inwoners van de regio enthousiasmeren en motiveren om meer in beweging te komen.
  • Maatschappelijke initiatieven en lokale goede doelen te ondersteunen bij het realiseren van hun ambities;
  • Werkgevers te helpen om hun maatschappelijke betrokkenheid vorm te geven;
  • Werkgevers te ondersteunen bij de aanpak van duurzame inzetbaarheid en van werknemers;

In de community RijkvanNijmegenVitaal verbinden wij werkgevers, inwoners, werknemers en lokale goede doelen die gericht zijn op het verzachten van armoede, verbeteren van de leefomgeving en gezondheid.

Via het online platform en de app van ItsMyLife kunnen deelnemers door lopen en fietsen Fitcoins verdienen. Met de gespaarde Fitcoins kunnen gezonde producten/diensten van deelnemende bedrijven aangeschaft worden. Het is ook mogelijk om gespaarde Fitcoins te doneren aan lokale goede doelen. (welke goede doelen dat zijn wordt in september bekend gemaakt)

Wij zijn vitaliteits-deskundigen in de regio Nijmegen. Bij ons zijn experts aangesloten die actief zijn op het gebied van fysiek fit zijn, mentaal fit zijn en/of financieel fit zijn.

Ons aanbod

• Een uniek vitaliteitsconcept voor bedrijven en organisaties. We bieden diverse modules en een totaalpakket bijeenkomsten aan over vitaliteit. Deze bijeenkomsten worden uitgevoerd door onze vitaliteitexperts op het gebied van fysiek-, mentaal- en financieel fit zijn. Het is geheel nieuw in de branche dat deze 3 pijlers met elkaar gecombineerd worden.

• Hulp bij het inrichten van jullie eigen Fitcoins-community op het online platform van ItsMyLife [link]. Samen creëren we een gezonde community waarbij deelnemers via een app op hun eigen smartphone virtuele munten kunnen verdienen. Lopen, fietsen en meedoen aan sociale, educatieve of culturele activiteiten kan Fitcoins opleveren. De inhoud van de jullie Fitcoins-catalogus bepalen jullie zelf. Wij adviseren en helpen graag om via deze innovatieve manier uw medewerkers te motiveren tot een gezonde leefstijl.

• Aanbieders van een gezond product of dienst kunnen hun aanbod in de community NijmegenVitaal plaatsen; een innovatieve manier om onder de aandacht te komen van een doelgroep die gemotiveerd is hun leven op een gezonde vitale wijze in te richten. Heeft u interesse uw aanbod in de catalogus te plaatsen? Wij komen graag met u in contact .

• Inwoners in de regio Nijmegen kunnen lid worden van de community RijkvanNijmegenVitaal. Hiermee kunnen zij via stappen en fietsen Fitcoins verdienen die inwisselbaar zijn bij lokale aanbieders, of geschonken kunnen worden aan lokale goede doelen. Meedoen? Klik hier.

 

RijkvanNijmegenVitaal: de gezondheid van iedereen staat centraal.