Dankjulliewel partners

geplaatst in: Nieuws | 0

 

Dankzij het gulle gebaar van onze sympathieke partners hebben wij een flink aantal mensen kunnen bedanken voor hun energieke inzet tijdens de Coronacrisis:

  • vrijwilligers van Vincentius Nijmegen mogen in september een avond heerlijk komen dineren bij Bistrobar Bankoh.
  • personeelsleden van verpleeghuis Mariendaal krijgen in september een gezellige kook-workhop aangeboden van het Kookcollege Wychen.
  • leerkrachten kregen in juni online meditatietrainingen aangeboden door Hans Siepman (transformatiecoach/meditatietrainer) en Lionne Korthouwer (lifecoach).
  • zorghelden kregen via enthousiaste communityleden de boeken ‘Het energieke Vrouwen Voedingskompas’ van de Nijmeegse vitaliteteitscoach Marjolein Dubbers  en “SpiceWice, zoutloos koken met kruiden en specerijen‘ van meesterkok Michel Hanssen en fotograaf Bart Nijs. 
  • supermarktmedewerkers mogen (zodra de wedstrijden weer hervat worden) gratis naar een wedstrijd van NEC Nijmegen.

 

Dank jullie wel partners. Wij hebben veel mensen heel blij gemaakt met jullie spontane aanbod!

 

En een speciaal ‘dankjulliewel’ gaat uit naar ItsMyLife24. Dankzij jullie kunnen wij doen wat we doen; bewegen belonen. Via jullie online platform en de Fitcoins-app van ItsMyLife zijn stappen en fietsminuten omgezet in Fitcoins waarmee wij onze acties konden  invullen.
Wij delen jullie missie om in 2025 de Fitcoin® hét beloning- en betaalmiddel voor alles op het gebied van een gezonde mens, milieu en maatschappij te laten zijn. Binnen het Fitcoin®-waardemodel komt de maatschappelijke winst toe aan iedereen. Zodat we allemaal evenveel kans hebben op een lang, gezond en gelukkig leven.

Na de zomervakantie gaan we door met nieuwe sociale acties in het Rijk van Nijmegen. Acties waarbij we iedereen stimuleren letterlijk in beweging te komen, ook voor de ander. Elke deelnemer draagt via de Fitcoins® automatisch bij in projecten voor mensen voor wie een gezonde leefstijl minder vanzelfsprekend is. Samen kunnen we veel bereiken. Daarom staan we open voor ieder persoon, bedrijf of professional die een bijdrage kan leveren aan onze missie.

 

Contact

Delen wordt gewaardeerd: