Gezond eten, goede persoonlijke verzorging of een leuk uitje is voor velen van ons vanzelfsprekend. Toch is het voor een grote groep mensen niet of nauwelijks mogelijk. Een Hart voor Elkaartje maakt het mogelijk dat iemand die het hard nodig heeft er ook mag en kan zijn. Wij hebben een warm ❤️ voor elkaar. Samen maken wij Nederland een beetje mooier.

Je kunt nu jouw fitcoins schenken aan t goede doel en je kunt ook met een geldelijke donatie je hart laten spreken.

Hoe het werkt

Jij koopt online of in deelnemende winkels een Hart voor Elkaartje. Deze staat voor een bepaalde waarde in Euro’s. Dit bedrag komt 100% ten goede aan mensen die het hard kunnen gebruiken. Door jouw gift laat je jouw hart spreken: je steunt iemand met bijvoorbeeld geldzorgen of iemand die eenzaam is. En je steunt de lokale ondernemer. Doneer nu via onze webshop en maak iemand in Nijmegen hartstikke blij.

Bij wie komt het terecht?

Hart voor Elkaar werkt samen met lokale hulpverleners. In Nijmegen is dit Vincentius Vereniging Nijmegen. Op deze manier zorgen we ervoor dat mensen worden gesteund die het hard kunnen gebruiken. Naast dat we iemand op deze manier een extraatje schenken, willen we meer voor hem of haar betekenen.

Letterlijk in beweging komen, dus wandelen, rennen en fietsen, is van onschatbare waarde voor de vitaliteit van iemand. Hart voor Elkaar werkt daarom samen met de lokale initiatieven Liemers Vitaal, Vincentius Vitaal en Rijk van Nijmegen Vitaal.

Dit zijn programma’s die bewegen belonen. Met een gratis app verdien je door te bewegen fitcoins. En de gespaarde fitcoins kun je inwisselen voor gezonde producten en diensten.

Voorbeeld: Els spaart voor een kaartje naar de film door te bewegen. Na 3 weken heeft zij voldoende gewandeld en gefietst om lekker een avondje te genieten. Maar ja, alleen naar de film gaan is niet zo gezellig. Via een gedoneerd Hart voor Elkaartje avondje film krijgt zij er een extra kaartje bij cadeau. Zo kan zij haar beste vriendin meenemen naar de bios.

Bezoek de website Hart voor elkaartje.

Wil je direct je hart laten spreken, bezoek dan de Hart voor Elkaartjes shop.