Meditatiesessies voor leerkrachten

geplaatst in: Fitcoin doneeractie | 0

Dit keer gaan we leerkrachten uit het basisonderwijs in het Rijk van Nijmegen in het zonnetje zetten en nodigen hen uit om deel te nemen aan een ontspannen online meditatiesessie. We gaan twee meditatietrainingen verzorgen op dinsdagavond 26 mei en donderdagavond 28 mei. Ken jij een leerkracht die je een online meditatiesessie kado wil doen? Heb je zelf interesse om mee te doen? Lees dan verder.

Meditatietrainingen

Een meditatie is een gezonde manier van ontspannen. Het is gericht op het leven in het moment en het loslaten van oordelen. Door te mediteren leef je helemaal in het hier en nu en ben je niet onrustig in je hoofd. Je leert dingen te accepteren en te nemen zoals ze zijn. In deze crisisperiode van corona maar ook hierbuiten is het belangrijk dat we in balans zijn.

Drukke tijden mogen we voldoende afwisselen met ontspanning zodat we kunnen “bijtanken”. Wil jij kennismaken met meditatie of heb je al reeds ervaring met meditatie en heb jij behoefte aan twee ontspannen sessies? Dat kan nu!

Hans Siepman (transformatiecoach/meditatietrainer) en Lionne Korthouwer (lifecoach) bieden jou de mogelijkheid om twee meditatietrainingen van 30 minuten bij te wonen. Ervaring is niet vereist. De online trainingen worden gegeven via Microsoft Teams.

Actie

De community Rijk van Nijmegen Vitaal organiseert dit speciaal voor leerkrachten uit het basisonderwijs in de regio Nijmegen. In de afgelopen maanden hebben zij extra inspanningen moeten leveren: leerschema’s opstellen, online lessen verzorgen, lessen op video opnemen, zoom kringgesprekken voeren, opvang van kinderen van ouders met vitale beroepen, kinderen uit het eigen gezin opvangen en les geven enzovoort. De werkdruk was voor velen van hen nog hoger dan normaal.

Als deelnemer van de community heb je mogelijkheid de training aan een leerkracht uit je omgeving te doneren in de app en als deelnemer van onze community mag je zelf ook deelnemen aan deze online trainingen. Want ontspannen is voor iedereen heel belangrijk. Ook voor jou.

Hoe kun je mee doen?

Lid zijn van onze community Rijk van Nijmegen vitaal, of gratis lid worden door de app van It’s My Life te installeren (klik hier), onze communnitycode is “SamenRijk”. Vervolgens krijg je door het inwisselen van 1 fitcoin een link voor de uitnodiging. Als je deze training doneert aan een leerkracht dan kun je de mail met de link naar diegene doorsturen.

De trainingen worden gegeven op dinsdag 26 mei om 20.30 uur en donderdag 28 mei om 20.30 uur. Ze duren maximaal 30 minuten.
Let op: er zit een maximum aan het aantal deelnemers van een online training dus zorg dat je op tijd inlogt voor de training want vol = vol.
We zien je graag online op 26 of 28 mei.

 


 

Delen wordt gewaardeerd: