Bloemen voor de 100e deelnemer

geplaatst in: Fitcoin doneeractie | 0

Yoehoo! De 100e deelnemer aan Rijk-van-Nijmegen-Vitaal heeft zich vandaag bij ons aangemeld. Dat is sowieso een bloemetje waard.
En hoe mooi is het dat zijn stappen en fietskilometers vanaf nu ook een virtuele waarde krijgen?

De waarde van bewegen

Over de gezondheidswaarde van bewegen hoeven we je waarschijnlijk niet zo veel meer uit te leggen want dat bewegen gezond is, dat weten de meeste mensen wel.

Wetenschappers drukken ons op het hart vooral nu fysiek in beweging te blijven, omdat bewegen de weerstand verhoogt en het immuunsysteem versterkt. Dus bescherm jezelf en zorg voor een goed functionerend immuunsysteem.

Dat doe je door zoveel mogelijk te bewegen, gezond te eten, op tijd te ontspannen en goed te bewegen.

Naast gezondheidswaarde krijgt bewegen nu ook sociale waarde

Samen met ItsMyLife creëren wij een nieuw gezondheids-waardemodel. Met de inzet van hun innovatieve platform en app maken wij het mogelijk dat inwoners van het Rijk van Nijmegen nu ook Fitcoins kunnen verdienen. Met de app verdien je door dagelijks te bewegen Fitcoins; punten met een virtuele waarde die inwisselbaar zijn tegen online mogelijkheden om (thuis) gezonder te leven zoals online beweeglessen, mindfulness en tips over gezonde voeding. En daar hebben wij nu sociale waarde aan toegevoegd.

Fitcoins doneren voor vitale beroepsgroepen

Met onze actie ‘Van klappen naar fietsen en stappen’ is het nu ook mogelijk om Fitcoins te doneren, bijvoorbeeld aan een zorgmedewerker voor een kookworkshop of aan een vakkenvuller voor een wedstrijd van N.E.C. Nijmegen. Wij regelen dan mede namens jou dat zij beloond worden voor hun enorme inzet in deze tijd.

Laten we samen meer gaan bewegen, zowel voor jezelf als voor al die kanjers die nu zo hard werken in deze crisis. #daslief

Doe je mee met de eerste 100 deelnemers?

Meedoen is eenvoudig. Hoe? Dat lees je hier.

 


 

Delen wordt gewaardeerd: