Aangenaam, wij zijn de werkgroep Rijk van Nijmegen Vitaal:

  • Linda van Aken, voorzitter bestuur
  • Arnold Janssen, secretaris bestuur
  • Frits Jans, penningmeester bestuur
  • Gerjo Schepers, sociaal ondernemer
  • Isabel Voet, vitaliteitscoach
  • Anette van Haren, gezondheidscoach

We hebben onze krachten gebundeld om een gezondheidscommunity te bouwen waarbij we inwoners stimuleren om letterlijk in beweging te komen voor goede doelen.

Wij stellen ons graag aan u voor:

Mijn naam is Linda van Aken, voorzitter van deze stichting.
Ik houd ervan om mensen te enthousiasmeren, te motiveren en te laten zien dat de kracht vanuit jezelf kan komen.
Je kunt namelijk veel meer dan je zelf denkt.
Wat is er mooier om vanuit deze stichting dit mensen te laten ervaren en ze enthousiast te maken om te bewegen op een zeer laagdrempelige manier.
Daarnaast zijn er los van het bewegen ook diverse cursussen te volgen waarvan ik zelf ook een deel op me neem.
Ik ben deze uitdaging aangegaan omdat ik er 100% van overtuigd ben dat we met deze stichting iedereen gaan besmetten om mee te doen!


Ik ben Frits Jans 75 jaar en penningmeester van de Stichting Rijk van Nijmegen Vitaal
Bewegen is erg belangrijk voor mij en het zorgt ervoor dat je gezond blijft.
Fietsen doe ik samen met mijn echtgenote iedere dag zomer en winter. Tot voor kort fietsen wij naar Spanje en Italie. Verder wandel ik veel, loop ieder jaar de vierdaagse .die heb ik inmiddels al 39 keer gelopen. Ook maak ik wandelingen in Spanje met mijn echtgenote en in Portugal. Vorig jaar gewandeld met mijn zoon van Porto naar Santiago de Compostella in Spanje.

Juist in deze coronatijd blijft het belangrijk om te bewegen. Je kunt je hoofd leegmaken en je voelt je fit. Geen drukte maar rust.


Mijn naam is Arnold Janssen, secretaris Rijk van Nijmegen Vitaal.
Daar er veel te winnen is op het terrein van fysieke, mentale en financiële fitheid heb ik een half jaar geleden besloten mij als bestuurslid te willen gaan inzetten voor de stichting Rijk van Nijmegen Vitaal.
Ik ben zelf bekend met alle aandachtsgebieden welke deze stichting uitdraagt en welke ik van harte wil ondersteunen. Fysieke fitheid heb ik jarenlang uitgevoerd als hockeytrainer en coach. Mentale fitheid ondersteun ik door het geven van Mindfulness cursussen en andere vergelijkbare therapieën. Financiële fitheid heb ik weer sinds 2018 nadat ik een zware periode in mijn leven in armoede heb afgesloten. Al mijn ervaringen deel ik graag met anderen en kan anderen helpen hun vitaliteit terug te vinden.


 

Mijn naam is Isabel Voet, 44 jaar, ik ben vitaliteitscoach speciaal voor vrouwen en ik woon met mijn partner en drie kinderen in Lent.
Ik heb een praktijk waarbij ik mensen met leefstijl gerelateerde klachten begeleid naar een gezondere leefstijl. Vitaliteit staat voor levenskracht: oftewel voldoende energie voelen, lekker in je vel zitten en in balans zijn. Hierbij kijk ik verder dan de klacht en kijk ook verder dan voeding. Ik heb zes vitaliteitspijlers bedacht die een belangrijk onderdeel zijn in mijn programma. Naast voeding, is dat ook beweging, ontspanning, stressvermindering, verbinding maken en passie. Het grootste compliment dat mensen mij kunnen geven, is het vertrouwen dat ik ze mag coachen en begeleiden in hun eigen zoektocht. Het inspireren en motiveren van mensen kan ik ook kwijt in dit mooie project Rijk van Nijmegen Vitaal waar ik heel enthousiast over ben. Samen met mijn overige collega’s met ieder hun eigen specialiteit vullen wij elkaar goed aan in onze missie om de inwoners van Nijmegen en omgeving gezonder te krijgen op allerlei vlakken.


Ik ben Gerjo Schepers, 47 jaar en woonachtig in Otterlo.

Mijn drive is initiatieven op te pakken waar de wereld mooier van wordt. Iets voor een ander kunnen betekenen is een belangrijke drijfveer voor me, daar word ik gelukkig van. Ik werk graag samen voor  een vitaler en een financieel fitter Nederland. Om dit te bereiken is moed, hoop en vertrouwen nodig en het vraagt om sociale innovatie, nieuwe verbindingen en nog betere samenwerkingen.Vanuit mijn sociale onderneming werk ik naast dit project in Nijmegen aan vitalere regio’s De Liemers en Foodvalley. En werk ik voor Moedige Dialoog Rijk van Nijmegen om de regio financieel fitter te maken.


Mijn naam is Anette van Haren, docent en gezondheidscoach. Momenteel volg ik de Master Sport- en BeweegInnovaties.
Mijn invalshoek is die van de positieve gezondheid. Dit is een term die de kracht van mensen benadrukt. Het gaat hierbij om gezondheid in termen van veerkracht, functioneren en participatie.
Ik bouw graag mee aan een systeem voor preventieve gezondheid waarmee iedereen evenveel kans heeft op ​een lang, gezond en gelukkig leven. Mijn specialisatie ligt op het terrein van bewegen. Ik geloof in de kracht van kleine stappen, zo klein dat ze altijd lukken, en die bij elkaar opgeteld tot grootse effecten leiden.

 

Rijk-van-Nijmegen-Vitaal is een vitaal-sociale stichting met ANBI-status.
Beloningsbeleid: Bestuursleden ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden.