Voedingskompas voor vrouwelijke zorghelden

geplaatst in: Fitcoin doneeractie | 0

Wij hebben weer een mooie actie: dit keer specifiek voor vrouwelijke zorghelden. En als je nu denkt: he, dat is raar, waarom alleen voor vrouwen? Het zit zo:

Boeken
Wij mogen namelijk 12 boeken verdelen: ‘Het energieke Vrouwen Voedingskompas’ van de Nijmeegse schrijfster Marjolein Dubbers. Wie is Marjolein? Voor diegene die haar nog niet kennen:

Marjolein Dubbers (links) overhandigt de boeken aan Isabel Voet van RijkvanNijmegenVitaal.

Marjolein is vitaliteitscoach voor vrouwen, hormoondeskundige, bestseller auteur, inspirerend spreker en vol passie als het gaat om vitaliteit voor vrouwen. Met behulp van blogs en artikelen op  haar website ( > 300.000 bezoekers per maand ), haar wekelijkse e-zine, e-books, online programma’s en boeken (vertaald in o.a. Engels, Duits en Spaans) informeert en inspireert zij vrouwen om de vitaalste versie van zichzelf te worden en (weer) groots te gaan dromen.
Haar missie is om van Nederland het land met de meest vitale vrouwen ter wereld maken.

Deze missie spreekt ons enorm aan en heeft ook raakvlak met onze missie om Nijmegen gezonder en gelukkiger te maken. Wij zijn dan ook heel trots dat Marjolein met haar boeken een bijdrage wil leveren aan onze community.

Actie
Ken jij een vrouwelijke zorgheld die dit boek verdiend, die je wil inspireren met een boek over gezondheid en die jij wil bedanken voor haar extra inspanningen in deze en de afgelopen periode?
Dan kun jij dit boek NU aan haar schenken.

Wat moet je daarvoor doen?
Lid zijn van onze community Rijk van Nijmegen vitaal of gratis lid worden door de app van It’s My Life te installeren ( Hoe, dat lees je hier ).

Zodra je 250 Fitcoins gespaard hebt kun je hiermee een digitale voucher van het boek aanschaffen in onze community catalogus. Met deze voucher kun jij zelf het boek afhalen bij Vincentius Nijmegen en die vrouw uit de zorg bedanken en blij maken. Wij zouden het leuk vinden als je daar een foto van maakt en ons doorstuurt via email of één van onze social media pagina’s.

Delen wordt gewaardeerd: