Wetenschappers drukken ons op het hart vooral nu fysiek in beweging te blijven, omdat bewegen de weerstand verhoogt en het immuunsysteem versterkt. Dus bescherm jezelf en zorg voor een goed functionerend immuunsysteem. Dat doe je door zoveel mogelijk te bewegen, gezond te eten, op tijd te ontspannen en goed te bewegen.

Om inwoners van het Rijk van Nijmegen hierbij te helpen biedt de Stichting Rijk-van-Nijmegen-Vitaal in samenwerking met ItsMyLife nu gratis de app ‘It’s my life’ aan.

Met de app verdien je door dagelijks te bewegen Fitcoins; punten met een virtuele waarde die inwisselbaar zijn tegen online mogelijkheden om gezonder te leven zoals online beweeglessen, mindfulness en tips over gezonde voeding.

Vitaal, lokaal en sociaal

Met onze doneeracties is het nu ook mogelijk om Fitcoins te doneren. Tijdens de doneeractie “van klappen naar fietsen en stappen” bijvoorbeeld konden deelnemers fitcoins doneren aan hardwerkende mensen o.a. in de zorg, supermarkten of het vervoer na deze crisis een ontspannend avondje kunnen aanbieden, als deze crisis voorbij is. Er zijn doorlopend lokale goede doelen acties waaraan de gespaarde Fitcoins gedoneerd kunnen worden.

Meedoen?

Ga naar de Apple- of Google Playstore en download de app ‘It’s my life’. Er wordt een community code gevraagd en dat is: SamenRijk. (Meer over Meedoen)

Laten we samen meer gaan bewegen, zowel voor jezelf als voor een ander. #daslief

En voor wie nog niet overtuigd is over het nut van bewegen…>

 

 

 

Ja, ik wil graag meedoen